Novosti, Simpoziji

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji!

Na domaku smo novog velikog Kongresa o ginekološkoj endokrinologiji, humanoj reprodukciji i menopauzi.

Ovaj kongres, koji tradicionalno okuplja oko 700 sudionika iz zemlje i inozemstva smatra se ne samo najposjećenijim ginekološkim skupom u Republici Hrvatskoj već i jednim od najznačajnih u regiji.

Sigurni smo da će 14. Hrvatski kongres o ginekološkoj endokrinologiji, humanoj reprodukciji i menopauzi, kao i 7. kongres Hrvatskog društva kliničkih embriologa s međunarodnim sudjelovanjem, ponuditi široke mogućnosti novih spoznaja o većini aktualnih tema, privlačnih za svakog sudionika.

Zato smo osigurali izuzetne predavače, svjetske stručnjake kao i vrhunske regi onalne eksperte. Također smo odabrali teme za uzbudljive rasprave, debate, suprotstavljanje mišljenja i radionice. Predložit ćemo i više kliničkih smjernica.

Stoga Vas pozivamo Vas da se u što većem broju i pravodobno prijavite za ovaj izu- zetan dvojni kongres, jer vjerujući u njegove visoko očekivane vrijednosti, sigurni smo da ćemo ostvariti i Vaše zadovoljstvo kako raznovrsnim stručnim aktivnosti- ma tako i socijalnim događajima.

Zahvaljujemo unaprijed i srdačno Vas pozdravljamo!

Više informacija: