Novosti

U ovim vremenima bez presedana, u kojima se naš globalizirani svijet preokrenuo naopako, moramo se prilagoditi, nastaviti sa svim našim aktivnostima, pa tako i edukacijom.

Tijekom ovog razdoblja, HDGEHR i HDKE nastavili su dalje biti aktivni, napisane su brojne smjernice za postupanje u MPO postupcima tijekom pandemije Covid-19, organizirana su brojna on-line edukacijska događanja koja su
privukla stotine sudionika.

Kako je izravni kontakt još uvijek nezamjenjiv odlučili smo organizirati 13. hrvatski kongres o ginekološkoj endokrinologiji, humanoj reprodukciji i menopauzi i 6. kongres Hrvatskog društva kliničkih embriologa s međunarodni
sudjelovanjem, neometani izazovima s kojima se trenutačno suočavamo, radujući se vremenu kada ponovno možemo biti zajedno kako bi slušali, raspravljali i razmjenjivali ideje.

Duboko smo uvjereni da će se kongres moći održati uz čvrsto pridržavanje epidemioloških mjera koje će biti tada aktualne. Kongresu će moći prisustvovati samo osobe s EU digitalom potvrdom (u elektronskom ili pisanom obliku), odnosno one koje su cijepljene s dvije doze ili su nedavno preboljele bolest COVID-19. Zbog čega negativan test na SARS-CoV-2, ne stariji od 48 sati, nije prihvatljiva opcija za skup koji traje 3 dana, vama kao medicinarima i molekularnim biolozima, nije potrebno objašnjavati.

Opširnije pročitajte OVDJE.

Sponzorske pakete kongresa pronađite OVDJE.